L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle xiv), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.
Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

divendres, 7 d’octubre del 2011

El documental d'Anna Vicens sobre Narcís Masferrer "Narmas", disponible a Internet

Ja podeu veure a la xarxa el documental "Narcís Masferrer Buixó: NARMAS", que el proppassat 23 de setembre es va presentar al Monestir amb gran èxit de públic Es tracta d'un valuós treball realitzat per Anna Vicens Feliu sota la producció de Toni Films (Toni Ferrer Gallego), membres de l'Agrupació Cinematogràfica i Fotogràfica de Sant Feliu de Guíxols.

El documental repassa la trajectòria personal i professional del qui fou un gran mestre, home de teatre i ninotaire. L'any 2003, Narcís Masferrer fou nomenat fill predilecte de Sant Feliu, i darrerament l'Ajuntament ha batejat amb el seu nom el Teatre Auditori Municipal.
Des de l'Arxiu Municipal (AMSFG) felicitem l'Anna Vicens i en Toni Ferrer pel seu nou treball, que ve a sumar-se a una prolífica producció cinematogràfica i que que de ben segur seguirà endavant amb noves propostes.

(A la fotografia, Narcís Masferrer al passeig del Mar l'any 1981, retratat per LLuís Esteva - AMSFG)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada